Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των διαφορετικών εκτυπωτών τιμών;

November 9, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των διαφορετικών εκτυπωτών τιμών;

Υπάρχει μια διαφορά στη φύση του εκτυπωτή. Είναι απαραίτητο να διευθυνθεί η λογικότερη ανάλυση από διάφορες πτυχές. Κατ' αρχάς, από την επιφάνεια, εξετάστε τη λειτουργική διαμόρφωση και δείτε την ευκολία και την εξελιξιμότητα του λειτουργικού συστήματος λογισμικού. Ο δεύτερος πρόκειται να δει την πραγματική απόδοση του εκτυπωτή στην πιό πρόσφατη διαδικασία χρήσης: εάν η σταθερότητα είναι άριστη, εάν τα αναλώσιμα σώζονται, εάν η συντήρηση είναι κατάλληλη, και εάν η περιεκτική ζωή υπηρεσιών είναι αρκετή.

Οι βασικές αρχές του εκτυπωτή είναι οι ίδιες, η μόνη διαφορά είναι το δομικό σχέδιο (συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου πορειών μελανιού, του σχεδίου ακροφυσίων, του σχεδίου κυκλωμάτων), οι λειτουργίες λογισμικού (λειτουργική διαμόρφωση, φιλική προς το χρήστη λειτουργία), εκτός από αυτά τα δύο σημεία, αυτό είναι εκεί πάρα πολλές ουσιαστικές διαφορές.

Από την άποψη του υλικού, της αντλίας πίεσης, της βαλβίδας σωληνοειδών, του ακροφυσίου, το κ.λπ. μπορεί να κριθεί γρήγορα και να συγκριθεί μέσω του καταλόγου διαμόρφωσης, αλλά ως διαμόρφωση λειτουργίας, οι εκτυπωτές των διαφορετικών σημείων τιμών είναι ακόμα πολύ διαφορετικοί, παραδείγματος χάριν, από την άποψη της σταθερότητας της χρήσης. Όπως και την επέκταση των πιό πρόσφατων λειτουργιών, εάν έχει ορισμένα πλεονεκτήματα, εάν υπάρχουν ώριμες λύσεις και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα εφαρμογής, είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Εκτός από τις ορατές διαφορές υλικού, οι εκτυπωτές των διαφορετικών σημείων τιμών έχουν τις μεγάλες διαφορές στην εμπειρία του λογισμικού. Αν και όλοι υποστηρίζουν ότι είναι περισσότερη εξανθρωπισμένη εμπειρία, πρέπει ακόμα να συγκριθούν για να βρούν τα αντίστοιχα πλεονεκτήματά τους. Κατώτεροι, εάν είναι πιό συνοπτικό σχεδιάγραμμα κουμπιών, εάν η καθημερινή αποθήκευση πληροφοριών εργασίας και η κλήση είναι απλές και εύκολο να καταλαβευτούν, εάν οι συνηθισμένοι χειριστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κατάρτιση μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να είναι απολύτως ανεξάρτητοι και χρήση, πρέπει να συγκρίνουμε και να ελέγξουμε.

Υπάρχουν επίσης μερικές κρυμμένες διαφορές αξίας, το οποίο είναι η υπηρεσία που αναφέραμε ανωτέρω. Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας εκτυπωτών, δεν είναι πλέον εφικτό να στηριχθεί απλώς στον εκτυπωτή για να πωλήσει το πρότυπο. Περισσότερη ολοκλήρωση οι ανάγκες του πελάτη, το σχέδιο του γενικού προγράμματος, που αναμιγνύεται συχνά με τις ανάγκες της βελτίωσης και του μετασχηματισμού της αυτοματοποιημένης γραμμής παραγωγής.