Πώς να επιλέξει ένα λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή;

November 6, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή;

Το λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή ακτινοβολείται στο προϊόν από μια ακτίνα λέιζερ υψηλής πυκνότητας, και η επιφάνεια απορροφά την ενέργεια λέιζερ, με αυτόν τον τρόπο προκαλώντας την τήξη, αφαήρεση, εξάτμιση στην επιφάνεια του υλικού, με αυτόν τον τρόπο διαμορφώνοντας ένα μόνιμο σημάδι. Σήμερα, το λέιζερ που χαρακτηρίζει τις μηχανές έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στις διάφορες βιομηχανίες, και έχει διαδραματίσει έναν ρόλο στην αντι-πλαστογράφηση, έξοχος και όμορφος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή;  0
Αυτή τη στιγμή, το λέιζερ που χαρακτηρίζει τις μηχανές μπορεί κατά προσέγγιση διαιρώ σε λέιζερ του CO2 χαρακτηρίζοντας τις μηχανές, λέιζερ ινών χαρακτηρίζοντας τις μηχανές, υπεριώδες λέιζερ χαρακτηρίζοντας τις μηχανές, κ.λπ. Έχουν τα διαφορετικά αποτελέσματα χαρακτηρισμού για το χαρακτηρισμό των υλικών.
Γενικά, το λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει τη μηχανή είναι κατάλληλο για το μέταλλο, το πλαστικό και άλλα υλικά.
Η μηχανή λέιζερ του CO2 είναι κυρίως για τα μη μεταλλικά υλικά, όπως ακρυλικοί, διαφανείς πλαστικός, κεραμικός, το γυαλί, κ.λπ., ενώ η μηχανή υπεριωδών λέιζερ κυρίως χρησιμοποιώ για το έξοχο σκληρό υλικό, όπως οι υδροσωλήνες.
Τόσο πώς επιλέγετε ένα κατάλληλο λέιζερ χαρακτηρίζοντας τη μηχανή; Πρέπει να ξέρετε αυτά τα σημεία!

 

1. Χαρακτηρισμός της πηγής λέιζερ μηχανών.
Εξετάστε το υλικό που θέλετε να επεξεργαστείτε, μέταλλο, πλαστικό, το έγγραφο ετικετών και άλλα υλικά χρησιμοποιούν ένα μακρύτερο λέιζερ ινών μήκους κύματος χαρακτηρίζοντας τη μηχανή μπαμπού, ύφασμα, ακρυλικά και άλλα υλικά κεραμικής, με ένα κοντύτερο λέιζερ του CO2 μήκους κύματος που χαρακτηρίζει τη μηχανή εάν είναι μια θερμότητα - ευαίσθητο υλικό όπως η ταινία, φρούτα, αυγό, χαρτοκιβώτιο, μετριασμένο γυαλί, τα κ.λπ., χρησιμοποιούν ένα UV λέιζερ χαρακτηρίζοντας τη μηχανή με το μέτριο μήκος κύματος.
Φυσικά, δεν σημαίνει ότι ένα υλικό είναι μόνο κατάλληλο για έναν τύπο πηγής λέιζερ. Το ίδιο υλικό μπορεί να χρησιμοποιήσει ποικίλες πηγές λέιζερ, ανάλογα με το επίπεδο λεπτομέρειας που έχετε επεξεργαστεί.

2. Χαρακτηρισμός της δύναμης μηχανών.
Η δύναμη λέιζερ είναι μερικές φορές το κλειδί στον καθορισμό της ταχύτητας και της αποτελεσματικότητας. Κατά γενική ομολογία, όπως το UV έγγραφο χάραξης, η ταινία, πλαστικό, που μαρκάρει με χαμηλής ισχύος 1.2W, αλλά το γυαλί χάραξης απαιτεί UV 3W, ακόμη και η δύναμη 5W να χαράξει αυτό είναι απαραίτητη για να χρησιμοποιήσει τη οπτική ίνα 20W, αλλά εάν θέλετε την υψηλή αποδοτικότητα και τη υψηλή ταχύτητα, χρειάζεστε 30W ή υψηλότερος για να επιτύχετε.

 

3. Η κύρια δομή υλικού της μηχανής χαρακτηρισμού.
Η κύρια δομή υλικού του λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή, συμπεριλαμβανομένου του γαλβανομέτρου λέιζερ, ανίχνευσης λέιζερ, που στρέφει το σύστημα, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λέιζερ και το σύστημα ανακοίνωσης υπολογισμού, εσείς πρέπει μόνο να επιλέξει είτε στην εισαγωγή είτε εσωτερικός σύμφωνα με τις ανάγκες επεξεργασίας σας, ειδικά για την ακρίβεια. Οι υψηλές απαιτήσεις, και οι κατασκευαστές εκτυπωτών Inkjet πρέπει να είναι σαφείς.

 

4. Η τιμή της μηχανής χαρακτηρισμού.
Στην πραγματικότητα, την τιμή αλλάζουν σύμφωνα με τη διαμόρφωση απαίτησης του πελάτη (το μέγεθος της δύναμης μηχανών χαρακτηρισμού, η επιλογή των εισαγόμενων εμπορικών σημάτων ή των εσωτερικών εμπορικών σημάτων, κ.λπ.), τόσο εδώ είναι μόνο μια τραχιά τιμή αναγωγής, το γενικό λέιζερ που χαρακτηρίζει τη τιμή αγοράς μηχανών 40.000 20.000 έως 10.000.

Επιπλέον, ο εξοπλισμός λέιζερ σε λειτουργία της ακρίβειας, της επίδρασης χάραξης, της ταχύτητας και του συντονισμού της αυτοματοποίησης, των κοu'φωμάτων συνήθειας και άλλων απαιτήσεων, πρέπει να παρουσιαστεί στον κατασκευαστή εκ των προτέρων, στο στάδιο της δοκιμής και από το πρόγραμμα για να επιβεβαιώσει, ώστε να μη αγοραστεί μια μη συμμορφούμενη χρήση η τυποποιημένη μηχανή έχει επιπτώσεις στην εμπειρία χρηστών.