Αυτό που είναι ο εκτυπωτής TIJ Inkjet

October 29, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι ο εκτυπωτής TIJ Inkjet

Ο εκτυπωτής TIJ Inkjet σημαίνει το θερμικό εκτυπωτή Inkjet υψηλής ανάλυσης. Το printheat θα θερμαινόταν από τη συσκευή θέρμανσης, και έπειτα το μελάνι θερμαίνεται και γυρίζουν στις φυσαλίδες, επεξεργασθείς οβελός χαρακτήρων έξω από το ακροφύσιο.
Ο εκτυπωτής TIJ Inkjet υποβάλλει αίτηση ευρέως για τη βιομηχανική εκτύπωση των τροφίμων, του ποτού, ηλεκτρονικός, του pharma, βιομηχανικός, αυτόματος, της συσκευασίας, κ.λπ. Κανένας υλικός περιορισμός, όπως το χαρτοκιβώτιο, πλαστικός, κεραμικό, μέταλλο, ξύλινο PVC, PP, PE και ούτω καθεξής. Το όλο αντικείμενο hese όλοι μπορούν να τυπωθούν σε μια μυθική επίδραση.
Πλεονέκτημα του εκτυπωτή TIJ Inkjet
 

1. Υψηλός - ποιότητα
Το πρώτο σύνολο εκτυπωτή Inkjet υψηλής ανάλυσης HP ποιοτικό, που εξασφαλίζεται.
2.Free συντήρηση
Το σύστημα μελανιού και το ακροφύσιο συσκευάζονται ολοκληρωτικά, κανένα κινούμενο μέρος, καμία διαρροή μελανιού, ελεύθερη συντήρηση ακροφυσίων, εκτός από τα αναλώσιμα, δεν υπάρχει κανένα άλλο κρυμμένο κόστος.
3.Low κόστος
Έξοχο φτηνό, χαμηλότερο κόστος της χρήσης 20% λιγότερη κατανάλωση μελανιού από άλλοι.
4.Multiple εφαρμογές
Πολλαπλάσια μελάνια και χρώματα, κανένας υλικός περιορισμός. Βούλωμα και ψεκασμός, προστασία του περιβάλλοντος, ασφάλεια και ευκολία! Υπηρεσίες προσαρμογής λογισμικού και υλικού για να παρέχει τις ποιοτικές λύσεις.

 

Ο εκτυπωτής TIJ μας Inkjet
1.Multi-περασμένος κλωστή σύστημα ελέγχου
Μπορέστε να εκτελέσετε την έκδοση, το σύστημα πληροφοριών που θέτουν, έλεγχος θέσης συσκευών, μέτρηση κατανάλωσης μελανιού και άλλες λειτουργίες στο κράτος εκτύπωσης.

 

2.Double κανάλι ακροφυσίων
Δίνουμε πάντα προσοχή στην τέλεια ποιότητα τυπωμένων υλών. Όταν η ποιότητα τυπωμένων υλών υποβιβάζεται, το σύστημα πολυ-νημάτων επιτρέπει σε σας για να μεταστρέψει γρήγορα τα ακροφύσια για να εξασφαλίσει τέλεια ποιότητα τυπωμένων υλών.

 

3.Original λειτουργία ανίχνευσης (προαιρετική)
Ένα ισχυρό πολύπλοκο σύστημα που υποστηρίζει τη σύνδεση με τους ανιχνευτές για τη σε πραγματικό χρόνο μετατροπή και την κωδικοποίηση των κωδίκων 1D, των κωδίκων QR και των πληροφοριών χαρακτήρα.

 

4.Print αυτόματη κρύπτη
Το σύστημα πολυ-νημάτων τυπώνει αυτόματα τον απομονωτή, που όχι μόνο πολύ βελτιώνει την ταχύτητα εκτύπωσης, αλλά και εξασφαλίζει την ακρίβεια της χρονικής (δευτερόλεπτα) εκτύπωσης.

 

υποστήριξη 5.Database
Το λογισμικό PC υποστηρίζει το MS Excel, το MS-$l*Access, SQL2000, SQL2005, SQL2008 και άλλα αρχεία βιβλιοθηκών στην τυπωμένη ύλη. Υποστήριξη εφαρμογής όπως SDK και το API. Ποικίλο πρωτόκολλα επικοινωνίας και SDK, API και άλλη υποστήριξη εφαρμογής, που διευκολύνουν σας να έχεις πρόσβαση στην ολοκλήρωση ή τη δευτεροβάθμια προσωπική ανάπτυξη.

 

6.External πηγή στοιχείων
Η πλευρά συσκευών μπορεί να ενσωματώσει τα συστήματα ένταξης και τα εξωτερικά στοιχεία των κατασκευαστών μέσω των διεπαφών USB, Ethernet και RS232.

 

7.Software υπηρεσία προσαρμογής
Ισχυρή ομάδα Ε&Α και 20 έτη εφαρμογής βιομηχανίας δοκιμάζουν, μέσω του εκτυπωτή ως μεταφορέας, για να παρέχουν σε σας τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες για ποικίλες εφαρμογές. (όπως: σύστημα ποιότητας των προϊόντων και traceablility ασφάλειας, αντι-πλαστογράφηση και αντι-περνώντας λαθραία σύστημα διαχείρισης, καταναλωτικό σύστημα διαχείρισης, κ.λπ.)